"Наполі" - "Динамо": текстова трансляція - сьогодні на Укрінформі

Укрінформ
Футболісти київського "Динамо" сьогодні, 23 листопада, проведуть передостанній, п'ятий матч у груповому турнірі Ліги чемпіонів УЄФА, в якому на стадіоні "Сан-Паоло" в італійському Неаполі зустрінуться з місцевим "Наполі".

На сайті Укрінформу можна буде стежити за текстовою трансляцією поєдинку. Початок гри о 21.45.

"Динамо", яке грає на груповому етапі ушістнадцяте, збереже шанси на місце у плей-офф єврокубків, якщо переможе, а турецький "Бешикташ" у Стамбулі втратить очки у матчі проти португальської "Бенфіки. Поразка або нічия на "Сан-Паоло" позбавлять киян шансів навіть на третє місце, яке дає право продовжувати виступи у плей-офф Ліги Європи УЄФА.

"Наполі" у свою чергу достроково кваліфікується до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів в разі перемоги над "Динамо" за умови, що в паралельній зустрічі "Бенфіка" обіграє "Бешикташ".

У стартовому турі "Динамо" на столичному НСК "Олімпійський" поступилося "Наполі" (1:2). Затим "біло-сині" на виїзді зіграли внічию з "Бешикташем" (1:1) і двічі програли "Бенфіці" (0:2 вдома і 0:1 у Лісабоні).

"Наполі" після перемоги у Києві обіграв у Неаполі "Бенфіку" (4:2), але потім взяв лише одне очко у двох зустрічах з "Бешикташем" (2:3 вдома і 1:1 у Стамбулі).

Гру "Наполі" - "Динамо" обслуговуватиме бригада арбітрів з Румунії, яку очолює Овідіу Хацеган.

На думку букмекерів, фаворитом цього протистояння є неаполітанський клуб. Ставки на успіх "Наполі" приймаються з коефіцієнтом 1,40, а на перемогу "Динамо" - 8,50. Нічия оцінюється коефіцієнтом 4,80.

Турнірне становище у групі В: "Бенфіка" - 7 очок, "Наполі" - 7, "Бешикташ" - 6, "Динамо" - 1.

У квартеті А Ліги чемпіонів у середу також зійдуться: "Арсенал" (Англія) і "Парі-Сен-Жермен" (Франція), "Лудогорець" (Болгарія) і "Базель" (Швейцарія); в групі С: "Селтік" (Шотландія) і "Барселона" (Іспанія), "Боруссія" (Менхенгладбах, Німеччина) і "Манчестер Сіті" (Англія); в групі D: "Ростов" (Росія) і "Баварія" (Німеччина), "Атлетико" (Іспанія) і ПСВ "Ейндховен" (Голландія).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-