Ліга Європи:

Ліга Європи: "Шахтар" судитимуть британці, "Зорю" - австрійці

Укрінформ
На поєдинках 5-го туру групового раунду Ліги Європи УЄФА за участю українських клубів, які пройдуть 24 листопада, працюватимуть арбітри з Шотландії та Австрії.

Як повідомляє Укрінформ, поєдинок між донецьким "Шахтарем" та турецьким "Коньяспором" обслужить шотландська бригада суддів на чолі з Кевіном Кленсі.

Помічники головного арбітра - Девід Макгінчі і Грем Стюарт, додаткові асистенти - Стівен Маклін та Доналд Робертсон, четвертий арбітр - Даглас Поттер.

Поєдинок "Шахтар" - "Коньяспор" розпочнеться 24 листопада у Львові о 20.00. В іншій зустрічі групи H бельгійський "Гент" приймає португальську "Брагу".

Після 4-х турів "Шахтар" очолює турнірну таблицю - 12 очок. "Брага" має 5 пунктів, "Гент" - 4, "Коньяспор" - 1.

Зустріч у Туреччині між "Фенербахче" та луганською "Зорею" судитимуть австрійці. Головний рефері - Гаральд Ленер, асистенти арбітра - Андреас Гайндрайх, Максиміліан Колбич, додаткові асистенти - Александр Гаркам, Юліан Вайнбергер, четвертий арбітр - Андреас Штаудінгер.

Матч "Фенербахче" - "Зоря" відбудеться у четвер у Стамбулі і розпочнеться о 18.00. В іншому поєдинку групи А англійський "Манчестер Юнайтед" приймає голландський "Феєноорд".

Турнірне становище: "Феєноорд" - 7 очок, "Фенербахче" - 7, "Манчестер Юнайтед" - 6, "Зоря" - 2.

На фото: Кевін Кленсі 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-