Ярославський купив 3000 квитків на футбол у Харкові

Ярославський купив 3000 квитків на футбол у Харкові

Фото
Укрінформ
Власник "Харківського тракторного заводу" український бізнесмен Олександр Ярославський придбав для співробітників ХТЗ 3000 квитків на товариський матч між збірними Україна-Сербія, який відбувся напередодні на стадіоні "Металіст".

Загалом матч, судячи з наповненості трибун, подивилося близько 20 тисяч харків'ян і гостей міста.

Сам Ярославський з родиною (дружиною Мариною і братом Олексієм) дивився футбол з тієї ж ложі, що і в свою бутність президентом ФК "Металіст". Звідси ж спостерігала за грою голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична і глава Федерації футболу України Андрій Павелко.

Раніше Ярославський неодноразово заявляв про необхідність повернення великого футболу на стадіон "Металіст", який зараз дискваліфікований УЄФА через близькість Харкова до зони АТО.

"Стадіон повинен жити. Тут повинні грати команди. Інфраструктура без гри – вона загине. Шкода, стільки праці харків'ян вкладено... Не хочеться, щоб вона пропала даремно", - сказав бізнесмен після гри.

Ярославський також поспілкувався з гравцями збірної Сербії, які виступають за лондонський "Челсі", - захисником Браніславом Івановичем і півзахисником Неманем Матичем.

Масове відвідання матчу співробітниками ХТЗ прокоментував в. о. генерального директора заводу В'ячеслав Шевченко: "Ми дуже сподіваємося на те, що ХТЗ запрацює вже найближчим часом. І, відповідно, у нас з'являться кошти не тільки на розвиток виробництва і виплату заробітної плати, але і на різні культурно-масові заходи для колективу".

Нагадаємо, стадіон "Металіст" під керівництвом Олександра Ярославського (2005-2012 рр. президента ФК "Металіст") був реконструйований за стандартами УЄФА в ході підготовки Харкова до Євро-2012. Проект був реалізований у форматі приватно-державного партнерства, сума інвестицій бізнесмена становила $30 млн. Наприкінці 2012 р. стадіон разом з ФК "Металіст" опинився в розпорядженні Сергія Курченка, близького до "Сім'ї" Януковича. Зараз стадіон знаходиться у комунальній власності, проте майже не використовується через те, що ФК "Металіст" позбавлений професійного статусу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-