Матч із Сербією як експеримент

Матч із Сербією як експеримент

Укрінформ
Товариський матч проти Сербії Андрій Шевченко планує використати для кадрових експериментів

Україна - Сербія. 15 листопада. Харків. Стадіон «Металіст». 21.00. Арбітр: Маркус Стрембергссон (Швеція). Пряма трансляція на «Україна» та «Футбол 2».

Після важкої перемоги над фінами у відбірковому матчі ЧС-2018 наш тренерський штаб заявив, що в харківському поєдинку дадуть шанс найближчому резерву. Основні гравці, якщо і гратимуть, то вийдуть у другому таймі. В принципі хід виправданий. Серби, можливо, і нагадують нашого наступного суперника у відборі ЧС-2018 - збірну Хорватії, але зараз моделювати якусь гру з прицілом на хорватів недоцільно. І часу до березня ще багато, і лідерам «синьо-жовтих» (Пятов, Ракицький, Степаненко, Ярмоленко, Коноплянка) сьогодні краще перевести подих.

В будь-якому випадку цікаво буде подивитися на фактично другий склад збірної. У воротах можуть довірити місце Олексію Шевченку. Лінію захисту складуть Федецький (справа) і Караваєв (зліва), в центрі знову побачимо «шахтарську» пару Ордець - Кривцов. В опорній зоні точно вийде Малишев, а з тріо Ротань - Шахов - Сидорчук наші тренери повинні вибрати двох. 

Найбільша інтрига - як виглядатиме наша група атаки. Причому не за прізвищами, вони очевидні, а за якістю гри. Талановитий трикутник Циганков (справа) - Бесєдін (форвард) - Петряк (зліва) повинен максимально використати свій шанс. Кожен з них зараз у хорошій формі. Крім цього, серби також гратимуть у Харкові експериментальним складом, тому даватимуть нашим для атаки і простір і час. Нарешті, піднесення «синьо-жовтим» повинні додати повні трибуни. Минуло три роки, як збірна повертається на харківський «Металіст», і місто нині живе цим матчем.

Святослав Василик, Київ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-