Україна - Сербія. Текстова трансляція

Україна - Сербія. Текстова трансляція

Оновлено
Укрінформ
Онлайн-трансляція товариського матчу між футболістами національних збірних України та Сербії.

Україна - Сербія

2:0

! Вітаємо з перемогою. 2:0 дуже солідний результат, зважаючи на клас суперника. Найбільше, що сподобалось, це бажання і самовіддача гравців. Усі хотіли сподобатись тренерам і фактично у всіх це вийшло. Особливо відзначимо, що в останні 15 хвилин збірна зіграла на результат. А Ярмоленко, Зінченко і дебютанат Бесєдін посилили нашу гру. Окремо варто похвалити Федецького, який самовідданою грою заслужив аби замінити Соболя на лівому фланзі захисту у березневому матчі відбору ЧС-2016 проти Хорватії. Вигравши третій  матч поспіль «синьо-жовті» у гарному настрої йдуть на зимові канікули.

Наступний поєдинок команда Андрія Шевченка проведе 24 березня 2017 року у Загребі, де зіграє матч п'ятого туру у відбірковій групі І Європейської кваліфікації чемпіонату світу-2018 проти лідера збірної Хорватії.

************************

Матч завершено. Українці здобули свою чергову перемогу.

90 - Арбітр компенсував 4 хвилини.

87 - ГОООООООООЛ!!! 11-метровий удар реалізував Андрій Ярмоленко, який пробив у лівий кут!

87 - Браніслав Іванович отримав жовту картку.

86 - ПЕНАЛЬТІ у ворота сербів! Балканці збили Ярмоленка!

84 - Богдан Бутко з близької відстані міг поставити остаточну крапку у цьому матчі!..

82 - Душко Тошича замінив Нікола Максимович.

79 - Руслан Ротань отримав попередження.

77 - Замість Євгена Шахова вийшов Олександр Зінченко.

76 - Перша небезпечна атака "синьо-жовтих" у другому таймі - Беседін виграв боротьбу у штрафному майданчику, але - кутовий.

! Важливо чи «синьо-жовті» функціонально витримають останні 15 хвилин. В попередніх матчах наша збірна помітно підсідала наприкінці гри. Здається, історія повторюється. Українці вже грають на утримання рахунку.

72 - Серби подають кутовий - Бойко вибив м'яч кулаком!

71 - Пешич пробив по воротах головою - Бойко на місці.

69 - Александар Катаї поступився місцем на полі Александару Митровичу.

68 - Слаломний прохід Марковича у штрафний майданчик українців - Бойко в ногах забрав м'яч.

66 - Флангова подача Федецького, але, на жаль, в руки голкіперу.

65 - Андрій Ярмоленко з'явився на полі замість Віктора Циганкова.

64 - Гості атакують безперервно.

! І знову команда Шевченка важкувато розпочинає тайм. Вихід Ротаня, Петряка і Бесєдіна мав би освіжити нашу гру в передній лінії, втім ми граємо без поспіху, з безліччю дрібних пасів. Вочевидь, тренери робитимуть ще заміни для посилення атаки.

62 - Артем Беседін замінив Романа Зозулю.

61 - Жовту картку отримав Роман Зозуля.

60 - Чудовий сейв Бойка після удару головою Марковича. Дуже потужно серби розпочали другу половину гри.

58 - Рефері не помітив, як м'яч влучив у руку Івану Ордецю у штрафному майданчику господарів. Шведський арбітр послідовний - 11-метрового знову нема. 

56 - Циганков вивів на ударну позицію Шахова, але арбітр не призначив пенальті у ворота сербів. 

53 - Катаї упав у нашому штрафному майданчику - свисток арбітра промовчав.

51 - Положення "Поза грою" у Зозулі.

48 - Серби контролюють м'яч.

46 - Купа замін у складах обох команд. У нас дві заміни: Руслан Ротань вийшов замість Сергія Сидорчука, а Іван Петряк замінив Олександра Караваєва. У гостей Александар Пешич вийшов замість Андрії Павловича, Лазар Маркович - замість Зорина Тошича.

Збірна України розпочала другий тайм із центра поля.

! Перший тайм приніс стриманий, але все ж оптимізм. Ніхто з експериментального складу не випав. Лідерські якості продемонстрували Сидорчук, Федецький, Зозуля. Українці важко розпочали, довго налагоджували зв’язки і лише наприкінці провели кілька класних атак. В результаті гол Шахова і ми попереду 1:0. У тренерського штабу необмежені можливості для замін, тому чекаємо після перерви свіжі сили у складі «синьо-жовтих». 

ПЕРЕРВА.

45 - Суддя Стрьомбергссон нічого не додав.

44 - Гості мало не забили. Бойко помилився на виході. Довелося разом із Сидорчуком випрявляти ситуацію.

42 - Сидорчук порушив правила в атаці.

! От вам і доказ того, чого Зозуля в глибокому резерві «Бетису», а Шахов основний в ПАОКу. Перший незграбно прийняв м’яч перед воротами, натомість другий миттєво зорієнтувався в ситуації і пробив. Відзначимо також гарну взаємодію на лівому фланзі Федецького та Караваєва.

38 - ГОООООООООООЛ!!! Євген Шахов відкрив рахунок: фланговий пас від Федецького, м'яч зупинив Зозуля, а Шахов розстріляв порожні ворота!

34 - Циганков здобув право на кутовий, який сам же його виконав.

31 - На думку арбітра, Кривцов порушив правила. Серби банально розіграли стандарт - м'яч опинився в руках Бойка.

! Нарешті стали виходити атаки у наших. Відзначимо активність Зозулі. Роман помітно скучив за грою, адже в «Бетисі» українець міцно засів на лаві запасних.   

29 - Остання 10-хвилинка явно за українцями, які виграли у гостей переважну більшість мікродуелей.

27 - Бутко зробив дуже гостру передачу між кількома захисниками, але Зозуля м'яча не дістався!..

26 - Караваєв "заліз" в офсайд.

23 - Стандарт господарів серби ліквідували. Навіс зі штрафного робив Віктор Циганков, якому саме сьогодні виповнилося 19 років.

22 - Перший удар у площину сербських воріт завдав Євген Шахов - голкіпер накрив м'яч.

18 - Атака з участю обох Тошичів: Младенович з лівого флангу пробив повз воріт метрів з 12-ти...

! Немає руху вперед. Забагато наші роблять поперечних передач в центрі поля. Не працюють і фланги у «синьо-жовтих». В такій ситуації хтось має брати ініціативу на себе. Чекаємо більше гострих ходів від Малишева, Шахова, Караваєва, Циганкова.

14 - Багатоходова атака українців на підступах до штрафного майданчика балканців - останнім м'ячев володів Зозуля, але до удару не дійшло.

9 - Здавалося, що Зозуля заробив кутовий, але суддя призначив удар від воріт.

! Повільно наші входять в гру. Немає контролю за м’ячем, немає взаєморозуміння в захисті. Вже добре, що не пропустили на перших хвилинах. Серби могли вже вийти вперед. 

8 - У "синьо-жовтих" поки жодного моменту, але намагаються підопічні Андрія Шевченка тримати м'яч.

6 - Знову момент у Павловича - врятував Бойко, ногами перевівши м'яч на кутовий.

4 - Підопічні Славолюба Мусліна розіграли небезпечну комбінацію, але Павлович пробив вище воріт Бойка.

3 - У порівнянні з відбірковими матчами кваліфікації команди кардинально змінили свої склади. Скажімо, в України з перших хвилин з перших хвилин з перших хвилин вийшов лише Бутко

2 - Наші володіють м'ячем. "Тренують" Бойка.

Стартовий свисток! Серби розіграли м'яч із центра поля.

Пролунали державні гімни Сербії та України.

************************

15 листопада 2016 року. Харків. ОСК "Металіст". Початок матчу о 21.00. Температура повітря -1С.

Ласкаво просимо до Харкова на міжнародний товариський поєдинок, в якому зустрічаються футбольні збірні України та Сербії.

Стартові склади.

УКРАЇНА - Денис Бойко, Богдан Бутко, Іван Ордець, Сергій Кривцов, Артем Федецький, Сергій Сидорчук, Максим Малишев, Євген Шахов, Олександр Караваєв, Віктор Циганков, Роман Зозуля.

Головний тренер - Андрій Шевченко.

СЕРБІЯ - Предраг Райкович, Александар Ігньовскі, Неманья Пейчинович, Зоран Тошич, Стефан Мітрович, Філіп Младенович, Неманья Гудель, Неманья Радоя, Александар Катаї, Душко Тошич, Андрія Павлович.

Головний тренер - Славолюб Муслін.

АРБІТР - Мартін Стрьомбергссон (Швеція).

***************************

Історія протистояння національних збірних України та Сербії налічує всього два поєдинки - товариський і на кіпрському турнірі. Обидва виграли українці. Цікаво, що у першій грі 2008 року (2:0) рахунок відкрив саме нинішній наставник команди Андрій Шевченко. Подвоїв результат Сергій Назаренко, який, до речі, забив Сербії переможний м'яч у другому матчі в 2009-му (1:0).

Офіційну програму 2016 року українці завершили минулої суботи перемогою, обігравши у 4-му турі відбіркового циклу чемпіонату світу-2018 збірну Фінляндії (1:0). Переможний гол записав до свого активу форвард іспанської "Гранади" Артем Кравець.

Становище команд у відбірковій групі І європейської кваліфікації ЧС-2018: Хорватія - 10 очок, Україна - 8, Ісландія - 7, Туреччина - 5, Фінляндія - 1, Косово - 1.

Чого чекати від української команди у Харкові, де вона виступить уперше за три роки? Найімовірніше, у матчі із Сербією Шевченко оцінить у дії найближчий резерв, прагнутиме перевірити "набір тактик", який є в арсеналі його тренерського штабу. При цьому напевно захоче перемогти.

У цілому ж у товариських матчах збірна України не програє вже понад чотири роки (у червні 2012-го поступилася Туреччині - 0:2). "Синьо-жовта" команда здобула перемоги в 11-ти з 15-ти товариських поєдинків і ще чотири рази завершувала зустрічі внічию.

Сербія останній офіційний матч проводила також в суботу і зіграла гідно - 1:1 в гостях із Вельсом. Після 4-х турів відбору ЧС-2018 в активі балканців, як і у нашої команди, 8 очок. Раніше підопічні досвідченого тренера Славолюба Мусліна зіграли внічию з Ірландією (2:2) і обіграли Молдову та Австрію із загальним рахунком 6:2. Безпрограшна серія команди в офіціальних іграх складається з восьми матчів, п'ять з яких були переможними.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-