Шевченко: У грі із Сербією усі гравці матимуть шанс проявити себе

Шевченко: У грі із Сербією усі гравці матимуть шанс проявити себе

Укрінформ
Головний тренер національної футбольної збірної України Андрій Шевченко дав передматчеву прес-конференцію напередодні товариської зустрічі з командою Сербії, яка пройде 15 листопада на стадіоні "Металіст" у Харкові.

Керманич "синьо-жовтої" команди запевнив, що всі футболісти, які були запрошені на збір, у цій грі дістануть шанс проявити себе на полі, повідомляє Укрінформ.

"Нам треба побачити в ділі кандидатів. Всі, хто запрошений до складу команди, дістануть шанс проявити себе. Можемо навіть щось змінити в ігровій схемі чи розташуванні футболістів на полі. Саме для цього й потрібні товариські матчі. Збірна Сербії - хороший подразник. Важливо налаштуватися на цей матч", - сказав Шевченко.

На його думку, прогрес нашої збірної є беззаперечним - змінилася структура гри, непогано заявили про себе молоді виконавці.

"Ми омолодили команду, на Євро-2016 середній вік української збірної був 28, нині - 25. Але важливо, щоб кандидати до національної команди відповідали її рівню. Вони мають добре грати в клубах, причому протягом тривалого часу, а не двох-трьох матчів. Збірна змінила структуру і манеру гри. Команда намагається діяти "першим номером": більше тримати м'яч, частіше створювати атаки, бити по воротах, використовувати сильні сторони, зокрема, фланги", - зазначив головний тренер української національної команди. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-