Де дивитися матч Україна - Сербія

Де дивитися матч Україна - Сербія

Укрінформ
У вівторок, 15 листопада, футболісти національної збірної України проведуть домашній товариський поєдинок проти команди Сербії.

Зустріч, яка розпочнеться на харківському стадіоні "Металіст" о 21.00, у прямому ефірі покажуть телеканали "Україна" та "Футібол 2". Текстова трансляція - на Укрінформі.

Букмекери в цій грі віддають перевагу команді Андрія Шевченка. Лідер букмекерської справи - контора William Hill приймає ставки на успіх нашої збірної з коефіцієнтом 2,45, а на перемогу сербів - 3,00. Нічия в цьому матчі оцінюється коефіцієнтом 2,90.

Офіційну програму 2016 року українці завершили у суботу перемогою, обігравши у 4-му турі відбіркового циклу чемпіонату світу-2018 збірну Фінляндії (1:0). Переможний гол записав до свого активу форвард іспанської "Гранади" Артем Кравець.

Становище команд у відбірковій групі І європейської кваліфікації ЧС-2018: Хорватія - 10 очок, Україна - 8, Ісландія - 7, Туреччина - 5, Фінляндія - 1, Косово - 1.

Чого чекати від української команди у Харкові, де вона виступить уперше за три роки? Найімовірніше, у матчі із Сербією Шевченко оцінить у дії найближчий резерв, прагнутиме перевірити "набір тактик", який є в арсеналі його тренерського штабу. При цьому напевно захоче перемогти.

У цілому ж у товариських матчах збірна України не програє вже понад чотири роки (у червні 2012-го поступилася Туреччині - 0:2). "Синьо-жовта" команда здобула перемоги в 11-ти з 15-ти товариських поєдинків і ще чотири рази завершувала зустрічі внічию.

Сербія останній офіційний матч проводила також в суботу і зіграла гідно - 1:1 в гостях із Вельсом. Після 4-х турів відбору ЧС-2018 в активі балканців, як і у нашої команди, 8 очок. Раніше підопічні досвідченого тренера Славолюба Мусліна зіграли внічию з Ірландією (2:2) і обіграли Молдову та Австрію із загальним рахунком 6:2. Безпрограшна серія команди в офіціальних іграх складається з восьми матчів, п'ять з яких були переможними.

Історія протистояння національних збірних України та Сербії налічує всього два поєдинки - товариський і на кіпрському турнірі. Обидва виграли українці. Цікаво, що у першій грі 2008 року (2:0) рахунок відкрив саме нинішній наставник команди Андрій Шевченко. Подвоїв результат Сергій Назаренко, який, до речі, забив Сербії переможний м'яч у другому матчі в 2009-у (1:0).

Головним арбітром зустрічі призначений 39-річний швед Мартін Стрьомбергссон, асистентами - його співвітчизники Даніель Густавссон та Йоакім Нільссон.

Раніше Стрьомбергссон обслуговував матчі за участю українських команд на клубному рівні. У сезоні-2011/2012 він працював на поєдинку 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи між львівськими "Карпатами" та ірландським клубом "Сент-Патрікс" (2:0), а також на грі 1/16 фіналу ЛЄ "Динамо" (Київ) - "Генгам" (Франція) - 3:1 у сезоні-2014/2015.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-