Гройсман - президенту УЄФА: Проведемо фінал Ліги чемпіонів на найвищому рівні

Гройсман - президенту УЄФА: Проведемо фінал Ліги чемпіонів на найвищому рівні

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман зустрівся з нещодавно обраним президентом УЄФА Александером Чеферіном та обговорив питання проведення в Києві фіналу Ліги чемпіонів.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу. 

«Хочу висловити подяку за ваш візит. Проведення фіналу Ліги чемпіонів є серйозним проектом, але Україна до нього готова. Упевнений, ми зробимо все, щоб провести матч на найвищому рівні. Потрібно ввести план підготовки, часу вже не так багато. Ми плануємо відновити багато стадіонів в Україні наступного року. Керівництво держави підтримує ці плани», - сказав Гройсман.

У свою чергу Чеферін заявив, що право проведення фіналу Ліги чемпіонів Україна отримала не через те, що "ми друзі, а тому що ви можете провести його".

"У такі складні часи для країни це дуже важливо. Упевнений, що фінал Ліги чемпіонів буде прекрасною футбольною подією. І я впевнений, що вона буде не останньою", - зазначив президент УЄФА.

Як повідомлялося, президент УЄФА Александер Чеферін відвідає відбірковий матч чемпіонату світу-2018 Україна - Фінляндія, який відбудеться 12 листопада на стадіоні "Чорноморець" в Одесі.

Нагадаємо, столичний НСК "Олімпійський", на якому пройшов фінал футбольного Євро-2012, прийматиме фінал Ліги чемпіонів УЄФА 26 травня 2018 року. Таке рішення було прийнято на вересневому Конгресі УЄФА в Афінах (Греція).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-