Суперник Усика відмовився від бою

Суперник Усика відмовився від бою

Укрінформ
Чемпіон світу у важкій вазі за версією WBO Олександр Усик 17 грудня повинен був провести свій перший захист титулу в поєдинку проти боснійця Даміра Бельйо, про що оголосив сам балканець за допомогою свого Твіттер-аккаунта.

Зараз Бельйо звернувся до фанатів із заявою, що не зможе взяти участь у бою з чемпіонським титулом на кону, повідомляє isport.ua.

"Я прийшов до своєї мети. У мене з'явилася можливість позмагатися в поєдинку за титул чемпіона світу за версією WBO. П'ять днів тому я дізнався, що у мене є рівно 1 місяць і 20 днів, щоб підготуватися до бою з Олександром Усиком. Однак, я не тренувався близько місяця і перебуваю в дуже поганій фізичній формі. Я просто не встигну підготуватися до чемпіонського поєдинку і мені доведеться йти на війну без боєприпасів", - заявив він.

Вихід на ринг в такому стані, за словами Бельйо, "означав би, що вже в 4-5 раунді я не зміг би дихати. Я порадився зі своєю командою і ми прийняли рішення відмовитися від титульного бою".

"Бокс не заслуговує, щоб на чемпіонський поєдинок вийшов настільки непідготовлений боксер. Уявіть собі, мені надали прекрасний шанс і в будь-якому випадку я б отримав багато грошей, але я відмовляюся. WBO не заслуговує такого суперника для чемпіона", – написав Бельйо у Фейсбуці.

Хто тепер стане суперником Олександра Усика залишається невідомо, також, як і невідомо, чи цей поєдинок відбудеться 17 грудня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-