Наставник

Наставник "Карпат": Хочу інтерпретувати на сучасний лад систему Лобановського

Укрінформ
Головний тренер львівського футбольного клубу "Карпати", білоруський фахівець Олег Дулуб розповів про своє тренерському кредо.

Наставник львів'ян підкреслив, що у своїй діяльності він прагне інтерпретувати на сучасний лад систему великого українського тренера Валерія Лобановського, повідомляє офіційний сайт УПЛ

"У середині 1970-х я почав уболівати за київське" Динамо ". Потім, ставши тренером, зрозумів, що мій шлях - інтерпретувати на сучасний лад систему Валерія Лобановського. Я по шматочках збирав інформацію про його тренерську методику: дивився фільми та ігри, читав статті та книги, спілкувався з людьми, які знали Валерія Васильовича або ходили на його лекції. Вважаю, він випередив час на 40 років (розумію, що це вже штамп, але правда). Те, що він зробив, має безцінне значення для світового футболу. Мені близька "широка" гра з флангами і швидкостями ", - сказав тренер" Карпат ".

Нагадаємо, 51-річний Олег Дудуб очолив "Карпати" місяць тому. Минулої суботи команда здобула при ньому першу перемогу, обігравши 1:0 на "Арені-Львів" полтавську "Ворсклу".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-