ФФУ ініціювала реконструкцію стадіону

ФФУ ініціювала реконструкцію стадіону "Трудові резерви" у Дніпрі

Укрінформ
Один з головних футбольних об’єктів Дніпра - стадіон "Трудові резерви" - нарешті буде реконструйовано. На місці занедбаної арени з’явиться сучасний спортивний комплекс для занять юних футболістів.

Реконструццію арени "Трудові резерви" ініціювала Федерація футболу України, повідомили Укрінформу у прес-службі ФФУ.

"Спортивну споруду відвідала делегація ФФУ на чолі з першим віце-президентом організації Вадимом Костюченком. Були обговорені основні аспекти реалізації етапів будівництва. Нині на "Трудових резервах" вже завершено підготовку поля до укладання газону та виконані дренажні роботи. За рахунок коштів ФФУ вже цього року покладуть штучне покриття, встановлять ворота, кутові прапорці та табло", - повідомили у прес-службі.

На думку президента федерації Андрія Павелка, який і став ініціатором реконструкції футбольної арени, комплекс заходів із оновлення стадіону дасть змогу займатися футболом вихованцям дніпровського вищого училища фізичної культури. Це заклад з великими спортивним традиціями, який подарував спорту №1 таких "зірок", як Віктор Скрипник, Андрій Полунін, Дмитро Михайленко, Сергій Назаренко, Руслан Ротань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-