Провідний захисник

Провідний захисник "Бешикташа" Еркін у грудні з "Динамо" не зіграє

Укрінформ
Лівий захисник стамбульського футбольного клубу "Бешикташ" Джанер Еркін пропустить шість місяців через розрив ахіллового сухожилля лівої ноги у переможному недільному матчі чемпіонату Туреччини проти "Антальяспора" (3:0).

28-річний футболіст, який увійшов у гру у другому таймі, провів на полі всього 11 хвилин, був замінений і відправлений на операцію, повідомляє офіційний сайт УЄФА

Клубний лікар Сарпер Четінкая розповів: "Операція пройшла успішно. Відновлення після травми ахіллового сухожилля зазвичай займає від п'яти до шести місяців. Два місяці Джанер ходитиме зі спеціальним апаратом на нозі, а на четвертий-п'ятий місяць зможе розпочати бігові вправи".

Нагадаємо, що "Бешикташ" - суперник футболістів київського "Динамо" у групі В Ліги чемпіонів УЄФА. Перша зустріч між цими командами завершилася наприкінці вересня у Стамбулі з рахунком 1:1. Матч-відповідь, в останньому 6-у турі групового раунду, пройде на НСК "Олімпійський" 6 грудня.

Турнірне становище команд після 3-х турів: "Наполі" (Італія) - 6 очок, "Бешикташ" - 5, "Бенфіка" (Португалія) - 4, "Динамо" - 1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-