Президент УЄФА: Фінал Ліги чемпіонів буде святом футболу у прекрасному Києві

Президент УЄФА: Фінал Ліги чемпіонів буде святом футболу у прекрасному Києві

Укрінформ
Президент Союзу європейських футбольних асоціацій словенець Александер Чеферін, який у листопаді відвідає Україну, не приховує, що виконком УЄФА одностайно підтримав проведення фінального матчі Ліги чемпіонів-2018 у Києві.

Про це керманич європейського футболу заявив в інтерв'ю прес-службі ФФУ.

"Виконавчий комітет був одностайний у своєму рішенні надати право  проведення фіналу Києву. В УЄФА залишилися дуже гарні спогади про блискуче організоване Україною та Польщею Євро-2012, зокрема, про чудовий фінал на стадіоні "Олімпійський". Ми з нетерпінням чекаємо на захоплюючий матч двох кращих клубів сезону-2017/2018. Це буде чудове свято футболу у прекрасному місті Києві. Я регулярно контактую з президентом ФФУ Андрієм Павелком і знаю, яку фантастичну роботу федерація здійснювала протягом останнього року для розвитку футболу в Україні. Фінал допоможе ФФУ на цьому шляху", - сказав Чеферін.

Він також розповів про те, яким чином має відновлювати імідж Союзу європейських футбольних асоціацій.

 "УЄФА має стати прикладом прозорості та ефективного управління. Ми працюватимемо над цим разом з усіма 55-ма національними асоціаціями. У мене є багато ідей щодо поліпшення нинішньої ситуації, наприклад, створення відділу під назвою "Захист гри". Він, крім іншого, боротиметься з договірними матчами, проявами расизму та вживанням допінгу", - зазначив президент УЄФА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-