Команда Національної гвардії України виграла

Команда Національної гвардії України виграла "Динаміаду-2016"

Укрінформ
Команда Національної гвардії України стала переможцем комплексних змагань з неолімпійських видів спорту за програмою "Динаміада-2016" серед збірних правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб.

Урочиста церемонія нагородження чемпіонів, срібних та бронзових призерів, якими стали відповідно спортсмени Державної прикордонної служби та Державної служби з надзвичайних ситуацій, відбулась у четверг, 20 жовтня, в Олімпійському навчально-спортивному центрі "Конча-Заспа", повідомляє Укрінформ.

"Представники найбільших підрозділів правоохоронців: поліції, Нацгвардії, Служби безпеки, Держприкордонслужби, Держслужби з надзвичайних ситуацій - гордість динамівського спорту і нашої країни. На останніх Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро з 11 медалей, які завоювала Україна, сім належать саме динамівцям. Тому приємно відзначити, що "Динамо" - одне із спортивних товариств, яке у непростих економічних умовах продовжує свою роботу", - наголосив під час церемонії нагородження міністр внутрішніх справ України, голова ФСТ "Динамо" України Арсен Аваков.

Завершальний етап "Динаміади" пройшов на базі Олімпійського навчального центру "Конча-Заспа" (рукопашний бій) та у стрілецькому тирі Центру службово-прикладних видів спорту Київської міської організації ФСТ "Динамо" (практична стрільба).

Загалом протягом року чемпіонати за програмою "Динаміади-2016" відбулись в Одесі (боротьба самбо, легкоатлетичний крос) та у Львові (поліатлон, гирьовий спорт).

У церемонії нагородження також взяли участь заступник Міністра молоді та спорту Ярослав Войтович, Командувач Національної гвардії України Юрій Аллеров, голова Державної прикордонної служби України Віктор Назаренко, перший заступник голови ФСТ "Динамо", радник Міністра внутрішніх справ Віктор Корж,  перший заступник голови Державної служби з надзвичайних ситуацій Олег Мельчуцький, заступник начальника Управління Державної охорони Олександр Іванчук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-