Результати паралімпійської збірної України вражаючі - вітання Гройсмана

Результати паралімпійської збірної України вражаючі - вітання Гройсмана

Фото
Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман назвав вражаючими результати українських спортсменів-паралімпійців в Ріо, а їх самих - героями.

Про це Прем'єр написав у Facebook

"Щиро вітаю та дякую українській паралімпійській збірній!

Результи змагань для України вражаючі - 117 медалей і третє місце на даний момент серед всіх країн світу! Ви - Герої! Кожен з вас довів: тяжка праця і жага до перемоги - обов'язково дають результ! Слава українцям!" - написав Гройсман.

Як повідомляв Укрінформ, у суботу, 17 вересня, на Паралімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро пройшов останній день змагань для української збірної. Українська команда завершила свою роботу на XV Паралімпіаді, виборовши 117 медалей: 41 золоту, 37 срібних та 39 бронзових нагород. Порівнюючи з Паралімпіадою в Лондоні, це на 33 медалі більше, у тому числі - на 9 золотих медалей.

Наша паралімпійська збірна наразі на третьому місці і за загальною кількістю нагород, і за золотими медалями. Однак випередити українців ще може американська команда, у якої будуть змагання і в останній день Паралімпіади в марафоні на візках і фінал регбі з командою Австралії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-