В Одесі побилися фани

В Одесі побилися фани "Зорі" і "Фенербахче" - шпиталізовано трьох

Укрінформ
У центрі Одеси за дві години до до матчу Ліги Європи між луганською "Зорею" і турецьким "Фенербахче" сталися напади груп агресивних молодиків.

Про це повідомили кореспонденту Укрінформу в відділі комунікацій Одеського облуправліня Національної поліції України.

"Близько півтисячі співробітників поліції Одеси залучено до супроводу групи турецьких уболівальників, які прибули на матч "Зорі" та "Фенербахче" після того, як сталися напади кількох десятків агресивних ультрас луганської команди на групи іноземців у турецькому кафе на розі Дерибасівської та Рішельєвської, а також на ярмарку на Дерибасівській і в мікрорайоні Пале-Рояль.

Турків, які хотіли спостерігати телерепортаж матчу в кафе, жорстоко побили, нападники також потрощили меблі та вітрини. Патрульні поліцейські доставила 7 призвідців бійки до Приморського відділ поліції, встановлюються особи нападників. Трьох турецьких уболівальників шпиталізовано. У двох з них - легкі тілесні ушкодження, у третього – перелом ноги і забої", - зазначила представник відділу комунікацій Дарина Ярчук.

Повідомлення про постраждалих громадян Туречччини надійшли до облуправління поліції із трьох медичних установ.

Вживаються заходи до запобігання подальших сутичок фанів футбольних команд, що борються за перемогу в матчі Ліги Європи на стадіоні "Чорноморець".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-