Президента ФІФА підозрюють у розтраті

Президента ФІФА підозрюють у розтраті

Укрінформ
Президент Міжнародної федерації футбольних асоціацій швейцарець Джанні Інфантіно підозрюється у використанні коштів ФІФА в особистих цілях. Предметом розслідування став його приватний переліт разом із сім'єю з Мілана до Рима, а потім до Женеви.

У зв'язку з цим Комітет з етики ФІФА почав попереднє розслідування, повідомляє німецька газета Frankfurter Allgemeine Zeitung

 "Після фіналу Ліги чемпіонів, що відбувся у Мілані 28 травня, Інфантіно разом зі своєю сім'єю вилетів з Мілана до Рима, а потім до Женеви. Поїздка мала приватний характер, але в організації не знають, які кошти використав її президент для оплати перельотів. Офіційні представники ФІФА відмовилися коментувати цю інформацію", - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, 26 лютого нинішнього року Інфантіно став дев'ятим президентом Міжнародної федерації футбольних асоціацій, випередивши на виборах шейха Салмана. З 1998 по 2015 роки ФІФА очолював швейцарець Йозеф Блаттер, відсторонений від футбольної діяльності на шість років через корупцію.

Фото: www.worldsoccer.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-