Обережно, злі і швидкі «Дракони»! Уельс розбиває Росію і випереджає Англію

Обережно, злі і швидкі «Дракони»! Уельс розбиває Росію і випереджає Англію

Укрінформ
Збірна Уельсу ефектно перемагає в останньому турі групового турніру росіян 3:0, а Гарет Бейл очолює на Євро-2016 гонку бомбардирів.

Усі плани росіян опинились у смітнику вже до 20 хвилини матчу, після голів Бейла та Тейлора. Третій матч поспіль на Євро-2016 росіяни пропустили першими і втретє вони опинились у ролі команди, що відігрується. Психологічно це завжди важко і у підсумку команда Леоніда Слуцького не витримала такого тягаря.

З точки зору вболівальників перший тайм матчу Росія – Уельс виявився найцікавішим на чемпіонаті. Насамперед, завдяки валлійським «Драконам». Бейл, Ремзі та Аллен шматували захист росіян як хотіли. У команди Слуцького були дві величезні проблеми: в центрі захисту помилялись досвідчені Ігнашевич та Березуцький, а в середній лінії фактично усю боротьбу програли Глушаков, Мамаєв і Широков.

На початку другого тайму стало зрозуміло, що росіянам вже нічого не світить. Вони катастрофічно поступалися у швидкості. Було таке враження, що валлійці вийшли грати у футбол, а росіяни – розтрясти жирок.

За рахунку 3:0 інтрига в матчі залишилась лише одна – скільки м’ячів ще заб’є Гарет Бейл. Двічі поціливши ворота Акінфеєва, форвард валлійців продовжив свою гольову серію на матчах Євро-2016 і наразі очолив список бомбардирів турніру.

У підсумку, неочікуваний за прогнозами, але за грою цілком закономірний результат 3:0. Швидкість, бажання, кураж дозволили Уельсу продемонструвати видовищний футбол та здобути одну з найгучніших перемог у власній історії. Ну а Росія показала те, що показала. Гравці виявились не готовими до турніру ні фізично, ні морально.

Уельс з першого місця виходить до наступного кола. На другому місці фінішувала Англія, яка в останньому турі не зуміла обіграти Словаччину – 0:0. Подібний розклад - додаткова нагода «Драконам» посвяткувати, адже обійти Англію для них буде справою честі.

Фото: http://www.ua-football.com/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-