Євро-2016. Збірна України розпочала швейцарський збір

Євро-2016. Збірна України розпочала швейцарський збір

Укрінформ
Збірна України з футболу провела перше тренування у швейцарському місті Аскона, де розпочався другий підготовчий збір "синьо-жовтих" до Євро-2016.

Як повідомив прес-аташе національної команди Олександр Гливинський, спочатку усією командою гравці здійснили крос, який продовжила розминка.

"Згодом ті футболісти, які у товариському матчі з Румунією (4:3) зіграли не більше одного тайму або взагалі не виходили на поле, взяли участь в доволі інтенсивній ігровій серії. Гравці були поділені на три команди, які постійно змінювали одна одну, проводячи на полі не більше двох хвилин. Тренування було динамічним та наповненим змагальним інтересом. У запеклій боротьбі перемогу здобули "сині", у складі Анатолія Тимощука, Андрія Пятова, Дениса Гармаша, Богдана Бутка, Віктора Коваленка, Олександра Караваєва та Романа Зозулі. Такі звитяги завжди підіймають настрій переможцям, підсилюють конкуренцію, адже завтра інші хлопці отримають шанс на реванш, однак жодним чином не переоцінюються", - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, 3 червня збірна України зіграє ще один контрольний поєдинок - проти команди Албанії. Першу офіційну гру чемпіонату Європи в групі С підопічні Михайла Фоменка проведуть 12 червня в Ліллі проти чинного чемпіона світу збірної Німеччини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-