Перемога над Вільямс виведе Світоліну до 1/4 фіналу Ролан Гаррос

Перемога над Вільямс виведе Світоліну до 1/4 фіналу Ролан Гаррос

Укрінформ
Перша "ракетка" України Еліна Світоліна сьогодні зустрінеться з лідером світової класифікації американкою Сереною Вільямс в четвертому колі другого в сезоні турніру серії Великого Шлема - Відкритого чемпіонату Франції "Ролан Гаррос", який проходить в Парижі.

Зустріч, на кону якої стоїть путівка до чвертьфіналу змагань, відбудеться на головній арені турніру Philippe-Chatrier Court, після поєдинків Давид Гоффін (Бельгія, 12 номер "посіву") - Ернестс Гулбіс (Латвія) та Новак Джокович (Сербія, 1) - Роберто Баутіста (Іспанія, 14), повідомляє Укрінформ.

Світоліна стала першою українською тенісисткою, якій вдалося двічі в кар'єрі дійти як мінімум до четвертого кола на турнірі Великого Шлема в одиночному розряді. Торік на кортах "Ролан Гаррос" Еліна у чвертьфіналі поступилася сербці Ані Іванович, яку цього разу обіграла в третьому колі (6:4, 6:4).

Світоліна і Вільямс зустрічалися в третьому раунді Australian Open-2015. Еліні тоді вдалося виграти у майбутньої переможниці перший сет (6:4, 2:6, 0:6).

Відзначимо, що в 15-річному віці Еліна Світоліна перемогла на юніорському "Ролан Гаррос" в 2010 році.

Фото: btu.org.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-