Олімпійцям пообіцяли безперебійне фінансування бази у Кончі-Заспі

Олімпійцям пообіцяли безперебійне фінансування бази у Кончі-Заспі

Укрінформ
Українська влада має створити умови для якісної підготовки спортсменів до ХХХІ літньої Олімпіади у Ріо-де-Жанейро.

На цьому наголосив Прем'єр-міністр Володимир Гройсман за результатами засідання Організаційного комітету з підготовки та участі спортсменів України в Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських іграх, Всесвітніх універсіадах, чемпіонатах світу та Європи, повідомляє Урядовий портал.

"Наші спортсмени привертають увагу своїми досягненнями. Маємо серйозний, професійний спорт, маємо досягнення. І наше з вами завдання, тих людей, хто приймає рішення, - створити умови, щоб цей рух підсилити, дати можливість спортсменам якісно підготуватися до Олімпіади і виконати всі від нас залежні завдання, які дадуть змогу за 70 днів якісно підготуватися до літньої Олімпіади", - заявив Гройсман.

За його словами, з 2016 року питання підтримки спорту та фізичної культури перебуває у координації місцевої влади. У результаті фінансової децентралізації доходи місцевих бюджетів зросли на близько 40%. Зважаючи на це, Гройсман закликав органи місцевої влади розвивати спортивний рух та інвестувати у нього ресурси.

Він також запевнив, що уряд забезпечить постійне фінансове забезпечення Олімпійського навчально-спортивного центру "Конча-Заспа".

Фото: Урядовий портал

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-