Українці виграли один матч з 4-х в четвертий день

Українці виграли один матч з 4-х в четвертий день "Ролан Гаррос"

Укрінформ
Українські тенісисти виграли один матч з чотирьох в одиночному і парному розрядах в четвертий день турніру серії Великого шлема - Відкритого чемпіонату Франції "Ролан Гаррос", який проходить в Парижі.

Як повідомляв Укрінформ, у друге коло парних змагань у середу вийшли Надія і Людмила Кіченок.

В одиночному розряді завершила боротьбу Катерина Бондаренко, яка поступилася в драматичному матчі німкені Анніке Бек - 6:4, 3:6, 5:7. У парній категорії Денис Молчанов з представником Ізраїлю Дуді Селою програли французам Грегоа Барреру і Кентену Алісу - 5:7, 5:7, а Еліні Світоліній з австралійкою Дариною Гавриловою не пощастило та тай-брейках у зустрічі з Габріелою Дабровські з Канади і іспанкою Марією-Хосе Мартінес-Санчес - 6:7 (6:8), 6:7 (2:7).

У четвер, 26 травня, Еліна Світоліна, посіяна в одиночному розряді під 18-м номером, проведе поєдинок другого раунду проти американки Тейлор Таунсенд, а Катерина Бондаренко і Ольга Савчук у першому колі парного турніру зустрінуться з сильним тандемом з Китайського Тайбея Хао Чин Чань і Юн-Янь Чань (3-й номер "посіву"), якому українки програли в цьому році у другому колі Australian Open (3:6, 3:6).

На фото: Еліна Світоліна (btu.org.ua)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-