Де дивитися фінал Кубка України

Де дивитися фінал Кубка України "Зоря" - "Шахтар"

Укрінформ
У суботу, 21 червня, у Львові відбудеться фінальний матч Кубка України з футболу, в якому луганська "Зоря" зустрінеться з донецьким "Шахтарем".

На поле "Арени Львів" команди виведе суддівська бригада на чолі з арбітром ФІФА Євгеном Арановським (Київ), який дасть стартовий свисток о 17.00. Українські вболівальники зможуть подивитися гру на телеканалах "Україна" і "Футбол 1", повідомляє Укрінформ.

За 24 розіграші Кубка країни "Шахтар" виграв 9 фіналів з 15-ти. На шляху до свого 16-го кубкового фіналу "Шахтар" обіграв "Арсенал-Київ" (3:0), "Тернопіль" (5:0, 4:0), полтавську "Ворсклу" (4:0, 1:2) і "Олександрію" (1:1, 2:0).

"Зоря" вперше вийшла не тільки у фінал - до цього луганська команда ніколи не доходила навіть до півфінальної стадії. У цьому розіграші підопічні Юрія Вернидуба пройшли по турнірній дистанції, перемігши херсонський "Кристал" (5:0), харківський "Геліос" (2:0, 3:1), луцьку "Волинь" (1:1, 5:0) та дніпропетровський "Дніпро" (0:1, 2:0).

У фіналах мирного результату не буває. У разі нічиєї після закінчення основного часу, команди зіграють ще два тайми по 15 хвилин. Якщо рахунок залишиться рівним, доля матчу вирішиться в серії пенальті.

Переможець отримає 13-кілограмовий трофей, виготовлений зі срібла з позолотою, південноафриканського малахіту і цінних порід дерева.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-