Штангістка Ірина Деха отримала нагороду кращої спортменки місяця в Україні

Штангістка Ірина Деха отримала нагороду кращої спортменки місяця в Україні

Укрінформ
В Олімпійському домі тріумфаторка спортивного місяця важкоатлетка Ірина Деха разом зі своїм особистим наставником - кращим тренером квітня Євгеном Шиловим отримали у вівторок свої заслужені нагороди - дипломи, статуетки та грошові премії, які їм вручив президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка.

Ірина Деха отримала перше в кар'єрі звання кращої спортсменки місяця в Україні завдяки блискучому виступу на чемпіонаті Європи в Норвегії, де здобула титул абсолютної чемпіонки Старого Світу у ваговій категорії до 75 кілограмів, виборовши всі три "золота" - у ривку, поштовху та у сумі двоборства, повідомляє прес-служба НОК.

"Ця чудова перемога стала закономірним результатом кропіткої роботи, великої самовідданості улюбленій справі нашої спортсменки. Ірина дуже працьовита дівчина й впевнено крокує до своєї найзаповітнішої мрії", - сказав під час нагородження Сергій Бубка.

При цьому він відзначив, що вже через 80 днів в бразильському Ріо-де-Жанейро стартують Олімпійські ігри.

"На сьогоднішній день 156 українських спортсменів вибороли заповітні путівки на найголовніший старт чотириріччя. В активі наших важкоатлетів 7 ліцензій. Дуже приємно, що наші представники важкої атлетики продовжують радувати гарними виступами на найпрестижніших міжнародних стартах", - додав президент НОК.

Сергій Бубка привітав з визнанням Євгена Шилова, подякувавши талановитому наставнику за виховання нашої чемпіонки та неоцінений внесок у розвиток важкої атлетики на Харківщині та Україні загалом.

"Хочу висловити щирі слова вдячності тренерському складу збірної України з важкої атлетики та усій команді Федерації важкої атлетики України на чолі з Олександром Герегою та Іваном Чорноногом. З кожним днем ви робите величезний вклад у розвиток українського спорту, популяризацію важкої атлетики, виховання нових чемпіонів та розбудову спортивної інфраструктури в нашій країні", - сказав Сергій Бубка.

Керманич НОК також подякував Всеукраїнському фізкультурно-спортивному товариству "Колос" та особисто його голові Олександру Мендусю за сприяння у підготовці новоспеченої чемпіонки Європи з важкої атлетики Ірини Дехи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-