Київське

Київське "Динамо" готуватиметься до сезону в Австрії

Укрінформ
Київське "Динамо" готуватиметься до футбольного сезону в Австрії.

Як стало відомо Dynamo.kiev.ua, відпустка київського "Динамо", яка почалася відразу після недавнього матчу з харківським "Металістом", триватиме до 15 червня - в цей день команда Сергія Реброва збереться в Києві і пройде традиційний медичний огляд. Звісно, мова йде лише про тих динамівців, які не будуть задіяні у своїх національних збірних для участі у фінальній частині Євро-2016.

"Починаючи з 16 червня "Динамо" розпочне тренування, які будуть проходити на клубній базі киян у Конча-Заспі. У такому режимі команда буде працювати протягом десяти днів, а 27 червня "біло-сині" відправляться на міжсезонний збір, який пройде в Австрії і триватиме два тижні. В його рамках "Динамо" проведе не менше п'яти контрольних матчів", - йдеться у повідомленні.

До Києва "Динамо" повернеться 10 липня і за кілька днів до матчу за Суперкубок України тренуватиметься на своїй базі в Конча-Заспі.

Остаточно дата проведення поєдинку за Суперкубок України поки не затверджена, але за попередньою інформацією, ця зустріч має відбутися 16 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-