У Києві відкрився Міжнародний юнацький турнір з тенісу «KINETIK CUP»

У Києві відкрився Міжнародний юнацький турнір з тенісу «KINETIK CUP»

Укрінформ
У Києві на кортах Міжнародної тенісної академії відкрився двадцятий, ювілейний Міжнародний юнацький турнір з тенісу «KINETIK CUP».

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в п'ятницю у Міжнародній тенісній академії, яка є одним їх організаторів турніру.

«13-21 травня  на кортах Міжнародної тенісної академії відбудеться традиційний Міжнародний юнацький турнір з тенісу «KINETIK CUP». У 2016 році турнір відзначає свою двадцяту річницю», - сказано у повідомленні.

Також відзначено, що цей турнір проходить під егідою Європейської тенісної асоціації (ТІ). Його учасниками є тенісисти, вік яких не перевищує 16 років.

Згідно з програмою турніру, 14-15 травня відбудуться матчі кваліфікаційного турніру, 16-21 травня - матчі основного турніру. Фінали поодинокого турніру пройдуть в суботу 21 травня о 10.00, церемонія нагородження переможців і призерів після закінчення фіналів.

За словами організаторів, у 2016 році у списку учасників гравці з 10 країн світу: України, Білорусі, Молдови, Польщі, Німеччини, Угорщини, Естонії, Литви, Таджикистану, Казахстану. Цього року турнір сильний за складом учасників -   основну сітку турніру очолює представниця львівської школи тенісу Ганна Мартемьянова - 168-а в Європі, у хлопців - Артем Бардзін (Білорусь) - 88-й в європейському рейтингу до 16 років. Рейтинг же останнього юнака, який потрапив в основну сітку, - 793, у дівчат - 684 (у європейському  рейтингу до 16 років).  

З 2016 року турнір отримав нову прописку на базі Міжнародної тенісної академії у Києві. Сучасна матеріально-технічна база (19 кортів з різним професійним покриттям, тренажерні зали, басейни, місця харчування, кампус, готель тощо) дозволять турніру завоювати ще більшу популярність серед гравців. Нині турнір має 3-ю категорію, для підвищення категорії турніру наступного року організатори надають представникам офіційних національних команд безкоштовні обіди і вечері упродовж усього турніру до моменту вильоту останнього гравця команди з турніру.

Організатори турніру: Компанія «Kinetik LTD», Міжнародна тенісна академія, Федерація тенісу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-