Фінал Ліги чемпіонів-2015/2016 буде іспанським

Фінал Ліги чемпіонів-2015/2016 буде іспанським

Укрінформ
У фінальному поєдинку Ліги чемпіонв УЄФА сезону-2015/2016 зустрінуться два клуби зі столиці Іспанії Мадрида - "Атлетіко" та "Реал". Це стало відомо у середу, 4 травня, після того, як "Реал" у повторному поєдинку обіграв англійський "Манчестер Сіті" - 1:0.

Як повідомляє Укрінформ, долю гри на мадридської арені "Сантьяго Бернабеу" вирішив автогол. Хавбек "Манчестер Сіті" Фернандо на 20-й хвилині зрізав м'яч у власні ворота після удару вінгера господарів Гарета Бейла.

У першій зустрічі суперників у Манчестері була зафіксована нульова нічия.

Нагадаємо, 3 травня у фінал ЛЧ вийшов мадридський "Атлетико". На "Альянц Арені" у Мюнхні іспанська команда поступилася з рахунком 1:2 німецької "Баварії". Перша гра в Іспанії, проте, завершилася перемогою "Атлетико" - 1:0, який за рахунок забитого на виїзді м'яча досяг загального успіху в цьому протистоянні.

Авторами голів у мюнхенському матчі були: Хабі Алонсо (31-я хвилина) і Роберт Левандовський (74) - у німецькій команді; Антуан Грізманн (54) - у іспанців.

У цій грі не були реалізовані два пенальті. На 34-й хвилині ворота не зміг вразити форвард "Баварії" Томас Мюллер, а на 84-й - нападаючий "Атлетико" Фернандо Торрес.

Фінальний поєдинок Ліги чемпіонів УЄФА за участю "Атлетико" та "Реала" пройде 28 травня у Мілані.

Фото: http://www.uefa.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-