Володимир Кличко: Немає нічого краще, ніж побити Ф'юрі на його території

Володимир Кличко: Немає нічого краще, ніж побити Ф'юрі на його території

Укрінформ
Сьогодні, 27 квітня, на стадіоні у Манчестері відбулася перша прес-конференція перед боєм-реваншем українського боксера Володимира Кличка та чемпіона світу за версіями WBO, IBO і WBA британця Тайсона Ф'юрі.

Відповідаючи на запитання представників мас-медіа, Кличко зазначив, що він радий бою саме у Манчестері, оскільки немає нічого краще, ніж побити Ф'юрі на його ж території, повідомляє Sport.bigmir.net

"Я вперше на арені у Манчестері, де відбулося безліч боїв. Для мене велика честь боксувати тут. Останні місяці були непростими для мене. Звичайно, Ф'юрі - відмінний, технічний боєць, але у мене були помилки через які я програв. Він виконав відмінну роботу, і це заслуговує на повагу. Я радий, що не довелося битися в Україні або в США, адже багато фанатів прийде вболівати за Тайсона тут. Немає нічого краще, ніж перемогти суперника на його території", - заявив Кличко-молодший.

Нагадаємо, що матч-що реванш між боксерами відбудеться у Манчестері 9 липня. На кону в поєдинку стоятимуть пояси чемпіона світу за версіями WBO, IBO та WBA, що належать Ф'юрі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-