"Шахтар" - "Брага": Текстова трансляція - сьогодні на Укрінформі

Укрінформ
Футболісти донецького "Шахтаря" проведуть у четвер поєдинок у відповідь 1/4 фіналу Ліги Європи УЄФА, в якому команда Мірчі Луческу у Львові зіграє з португальською "Брагою".

На сайті Укрінформу можна буде стежити за текстовою трансляцією матчу. Початок гри о 22.05.

Перший поєдинок тиждень тому завершився з рахунком 2:1 на користь "гірників". У Португалії у складі донеччан відзначилися Ярослав Ракицький та Факундо Феррейра, на що "каноніри" відповіли точним ударом Вілсона Едуарду.

"Шахтар" і "Брага" двічі зустрічалися в Лізі чемпіонів-2010/11. "Гірники" виграли обидві зустрічі, після цього португальці дійшли до фіналу в іншому турнірі - Лізі Європи. У тому сезоні "Брага" зустрілася з ще одним представником України. В 1/8 фіналу португальці за правилом виїзного гола пройшли київське "Динамо" завдяки результативній нічиїй на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського - 1: 1.

"Шахтар" грає у чвертьфіналі вперше з 2009 року, коли клуб здобув перемогу в останньому розіграші Кубка УЄФА.

"Брага" вийшла у чвертьфінал вперше з часів своєї найвдалішої єврокубкової кампанії - португальці програли у фіналі Ліги Європи-2011.

У нинішньому розіграші проти гравців "Браги" найчастіше порушували правила суперники: 160 фолів в 11-ти матчах - на 22 більше, ніж проти будь-якої іншої команди.

У складах восьми команд цієї стадії турніру немає більш досвідчених учасників єврокубків, ніж гравець Даріо Срна і головний тренер Мірча Луческу (133 і 211 матчів відповідно).

"Шахтарю" на "Арені Львів" не допоможуть дискваліфіковані Ярослав Ракицький і Фред, а також травмований Азеведо. Під питанням Тайсон. У "Браги" через травми не зіграють захисник Байяно, півзахисник Алан, нападаючі Руй Фонте, Педру Сантуш і Кріслан.

Матч "Брага" - "Шахтар" обслуговуватиме бригада арбітрів із Чехії, яку очолює Павел Краловець. Делегат УЄФА - Армен Мінасян з Вірменії, суддівський спостерігач - Леван Паніашвілі з Грузії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-