Рекордна кількість країн хочуть прийняти чемпіонат світу-2020 з футзалу

Рекордна кількість країн хочуть прийняти чемпіонат світу-2020 з футзалу

Укрінформ
Рекордна кількість країн висловили зацікавленість у проведенні чемпіонату світу з футзалу 2020 року.

Претендентами прийняти турнір є 13 національних асоціацій, які представляють п'ять футбольних конфедерацій - Коста-Ріка, Хорватія, Чехія, Єгипет, Грузія, Іран, Японія, Казахстан, Литва, Голландія, Нова Зеландія, ОАЕ і США, повідомляє офіційний сайт Міжнародної федерації футболу (ФІФА).

"Висловивши свій намір, асоціації повинні отримати додаткову інформацію про висунення заявок, а також вимоги до проведення турніру. Подати офіційну декларацію про наміри необхідно до 6 травня", - йдеться у повідомленні.

Чемпіонат світу-2020 з футзалу буде дев'ятим в історії. Перший турнір пройшов у 1989 році в Голландії. На останньому мундіалі у 2012 році в Таїланді п'ятиразовим чемпіоном світу стала Бразилія.

Нагадаємо, чемпіонат світу-2016 з 10 вересня по 1 жовтня відбудеться в Колумбії. Місце серед його учасників фактично гарантувала збірна України, яка в першому стиковому матчі раунду плей-офф кваліфікації з рахунком 6:0 розгромила на виїзді команду Словаччини. Гра у відповідь відбудеться 12 квітня в Одесі.

Фото: © Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-