Савицький назвав хокеїстів-кандидатів на поїздку на ЧС-2016

Савицький назвав хокеїстів-кандидатів на поїздку на ЧС-2016

Укрінформ
Головний тренер національної збірної України Олександр Савицький оприлюднив розширений список кандидатів на участь у чемпіонаті світу з хокею у дивизіоні 1В, що пройде у квітні в Хорватії.

До списку Савицького потрапили прізвища 43-х хокеїстів, повідомили Укрінформу у прес-службі ФХУ.

"Більшість із хокеїстів представляють трійку команд-призерів національного чемпіонату. До розширеного списку також потрапили виконавці із США, Білорусі, Румунії та Росії. Деякі з кандидатів не мають досвіду виступів у складі національної збірної на офіційних змаганнях. Наймолодший серед кандидатів - захисник ХК "Кременчук" Кирило Жовнір (19 років), найстарший - 36-річний форвард київського клубу "Дженералз" Артем Гніденко", - зазначили у прес-службі.

Склад збірної України з хокею:

воротарі - Едуард Захарченко, Вадим Селіверстов,  Михайло Шевчук; 

захисники - Володимир Алексюк, Віталій Андрейків, Володимир Варивода, Кирило Жовнір, Дмитро Ігнатенко, Денис Ісаєнко, Ігор Кугут,  Денис Петрухно, Олександр Побєдоносцев, Володимир Романенко,  Данило Скрипець, Павло Таран, Всеволод Толстушко; 

нападаючі - Сергій Бабинець, Роман Благий, Антон Бойков, Артем Бондарєв, Микита Буценко, Владислав Гаврик, Артем Гніденко, Віктор Захаров,  Севастьян Карпенко, Георгій Кіча, Сергій Кузьмик , Артур Лисак, Владислав Луговий, Віталій Лялька, Андрій Міхнов, Павло Найда, Дмитро Німенко, Юрій Петранговський, Іван Підгурський,  Шаміль Рамазанов,  Іван Савченко,  Євген Тимченко, Саїд Хамідов, Володимир Чердак, Дмитро Чернишенко, Олег Шафаренко, Олексій Янішевський. 

Нагадаємо, що ЧС у дивізіоні 1В відбудеться у столиці Хорватії Загребі з 17 по 23 квітня. Суперниками української команди у боротьбі за путівку до Дивізіону 1А будуть національні збірні Великобританії, Хорватії, Литви, Естонії та Румунії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-