Ф'юрі: Травма спини не завадить реваншу з Кличком

Ф'юрі: Травма спини не завадить реваншу з Кличком

Укрінформ
Чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі за версіями WBA, WBO та IBO британець Тайсон Ф'юрі розповів, що у нього стався рецидив травми спини.

Це, однак, за його словами, не завадить, проведення матчу-реваншу з українцем Володимиром Кличком, повідомляє сайт Klitschko-brothers.com

"Я дістав травму спини. Стара травма дала про себе знати, коли допомагав братові готуватися до суботнього бою (Хьюї Ф'юрі переміг Домініка Гуїнна одноголосним рішенням суддів. - Ред.). Це нижня частина спини. Я пошкодив її 2008 року. Мене привезли до госпіталя. З тих пір кожного разу, коли отримую удар у спину, це переходить у спазм. Проте, коли оголосять дату реваншу, я буду готовий - з травмою або без. Не дарма ж мене називають "Циганським воїном"! Я народжений для цього", - заявив британець.

Нагадаємо, Ф'юрі відібрав у Кличка-молодшого чемпіонські пояси за версіями WBO, WBA, IBF та IBO, перемігши українця за очками 28 листопада минулого року у Дюссельдорфі.

Остаточна дата бою-реваншу поки поки офіційно не оголошена. За останньою інформацією, поєдинок має відбутися 9 липня нинішнього року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-