Де дивитися гру Україна - Вельс

Де дивитися гру Україна - Вельс

Укрінформ
У понеділок, 28 березня, футболісти національної збірної України, які продовжують підготовку до Євро-2016, у товариському матчі зустрінуться у Києві з командою Вельсу.

Як повідомляє Укрінформ, цей поєдинок пройде на НСК "Олімпійський" і розпочнеться о 21.00. Пряму трансляцію матчу вестимуть телеканали "Футбол 1" та "Україна".

Гра з Вельсом стане останнім домашнім матчем збірної України перед Євро-2016. До цього наша команда зустрічалася з валлійцями двічі - 2001 року у відборі до чемпіонату світу-2002. Обидві зустрічі закінчилися внічию - 1:1.

За словами наставника збірної України Михайла Фоменка, після невиразної попередньої товариської гри з кіпріотами в Одесі (1:0) тренерський штаб і футболісти зробили висновки. Були об'єктивні та суб'єктивні причини. З ключових - травми провідних гравців та недостатня зіграність новачків, які ще перебувають на шляху до повної адаптації в команді.

"У Києві вийдуть ті виконавці, які самі повинні "забивати" собі місця в основному складі. Хто буде сильніший, той і гратиме у збірній", - сказав головний тренер.

За прогнозами букмекерів, більше нашсов на перемогу у цій грі мають саме підопічні Фоменка.

Відповідно до котирувань лідера букмекерської справи контори William Hill, коефіцієнти на виграш України становлять 1,57, на нічию 3,60 і 7,00 на перемогу валлійців.

Безумовно, на такий прогноз впливає та обставина, що у складі гостей не виступлять деякі лідери, в тому числі й вінгер мадридського "Реала" Гарет Бейл.

Поєдинок обслуговуватиме суддівська бригада з Голландії. Головним арбітром зустрічі призначений 30-річний Сердар Гезюбююк, якому допомагатимуть Даве Госсенс та Ангело Бонман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-