Фоменко: Хачеріді приєднався до збірної, Малишев поїхав

Фоменко: Хачеріді приєднався до збірної, Малишев поїхав

Укрінформ
Головний тренер національної збірної України з футболу Михайло Фоменко поділився останніми новинами зі стану "синьо-жовтих" напередодні завтрашнього товариського матчу з командою Вельсу.

Він, зокрема, повідомив, що повністю відновився від хвороби динамівець Євген Хачеріді, натомість збірну залишив донеччанин Максим Малишев, поінформували у прес-службі ФФУ.

"Порівняно зі складом команди, який взяв участь у контрольній грі із Кіпром в Одесі, зміни мінімальні. Захисник Євген Хачеріді повністю відновився після хвороби, вже працював у загальній групі і має усі шанси завтра вийти на поле НСК "Олімпійський". Натомість збірну залишив Максим Малишев, якого, на проханням "Шахтаря", відпустили до клубу. Усі інші готуються до гри з Вельсом. Є певні проблеми у кількох гравців, але, сподіваємося, вже завтра усі будуть повністю готові. Вийдуть ті виконавці, які самі повинні "забивати" собі місця в основному складі. Хто буде сильніший, той і гратиме", - сказав тренер.

Фоменко втамував інтерес мас-медіа з приводу того, наскільки, порівняно із минулим матчем, зміниться склад команди, який вийде зі стартових хвилин на поєдинок зі збірною Вельсу. 

За словами Фоменка, тренерський штаб та футболісти зробили висновки після не досить вдалої гри із кіпріотами. Для цього були об’єктивні та суб’єктивні причини. Із ключових - травми провідних гравців та недостатня зіграність новачків, які ще перебувають на шляху до повної адаптації в команді. 

"Багато гравців були відсутні з основи. Минуло багато часу з тих пір, як бачилися востаннє. Треба мати інформацію про те, хто може допомогти нам, коли відсутні лідери. Подивилися на молодь. Це не могло не позначитися на змісті гри. У першому таймі були люди, які часто грали разом, у другому ж  багато хто виступав уперше на такому рівні", - пояснив Фоменко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-