"Динамо" - "Манчестер Сіті": Текстова трансляція - сьогодні на Укрінформі

Укрінформ
Футболісти київського "Динамо" проведуть в середу перший поєдинок 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому чемпіони України на столичному НСК "Олімпійський" будуть приймати віце-чемпіона Англії "Манчестер Сіті".

На сайті Укрінформу можна буде стежити за текстовою трансляцією матчу. Початок гри о 21.45.

П'ять років тому команди зустрічалися на цій стадії Ліги Європи. Кияни тоді пройшли далі, вигравши вдома (2:0) і мінімально поступившись на виїзді (0:1).

"Динамо" вийшло у плей-офф Ліги чемпіонів вперше за останні 17 років. У сезоні 1998-1999 років "біло-сині" під керівництвом Валерія Лобановського дійшли до півфіналу найпрестижнішого клубного турніру континенту.

"Манчестер Сіті" намагатиметься вперше в своїй історії вийти у чвертьфінал Ліги чемпіонів УЄФА.

За словами головного тренера "Динамо" Сергія Реброва, всі його підопічні здорові і рвуться в бій, в тому числі Андрій Ярмоленко і Жуніор Мораес.

"Ми розібрали сильні і слабкі сторони суперників. Знаємо, наскільки у них великий потенціал в атаці з такими гравцями, як Давид Сільва, Рахім Стерлінг або Серхіо Агуеро. З поверненням Венсана Компані значно зміцнилася і захисна лінія . Але є у "Сіті" і недоліки, на які ми вказали гравцям. Сподіваюся, вони скористаються цими знаннями", - сказав Ребров напередодні матчу.

Наставник "Манчестер Сіті" Мануель Пеллегріні в свою чергу заявив, що в Лізі чемпіонів його команда буде боротися до кінця.

"Ми посіли перше місце в своїй групі і збираємося пройти в цьому турнірі якомога далі. Всі гравці розуміють, що перед нами стоять дуже важливі завдання. Я хочу, щоб ффутболісти показали все на що здатні. Ми розуміємо, що це лише перший матч, але повинні зіграти на максимумі, щоб полегшити завдання у повторному поєдинку", - підкреслив Пеллегріні.

Матч "Динамо" - "Манчестер Сіті" буде обслуговувати бригада арбітрів з Іспанії на чолі з Антоніо Матеу Лаосом. Функції делегата УЄФА покладені на швейцарця Крістіана Мутшлера. Суддівський спостерігач - Пол Аллертс (Бельгія).

Поєдинок у відповідь пройде 15 лютого на арені "Сіті оф Манчестер".

Фото: megafootball.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-