Олена Підгрушна - сьома в пасьюті на американському етапі КС з біатлону

Олена Підгрушна - сьома в пасьюті на американському етапі КС з біатлону

Укрінформ
Олімпійська чемпіонка українка Олена Підгрушна посіла сьоме місце у 10-кілометровій гонці переслідування на восьмому етапі Кубка світу з біатлону, який проходить в американському Преск-Айлі.

Про це повідомляє Федерація біатлону України.

"Прекрасну гонку переслідування провела Олена Підгрушна! Безсумнівний лідер нашої збірної в черговий раз видала показове останнє коло дистанції і цілком якісну для цих морозних погодних умов стрілянину: з трьома незакритими мішенями Олена з 14-го стартового місця піднялася на сьоме!", - наголошується у повідомленні.

Домогтися прогресу в персьюті вдалося ще двом нашим дівчатам. Ірина Варвинець, стартувавши 33-ю, після трьох штрафних кіл перетнула фінішну лінію 27-ю, поборовшись на останніх метрах з Наталією Бурдигою. Для Наталки 28-я позиція - теж безсумнівний плюс, особливо з огляду на п'ять промахів.

Один кубковий бал зуміла набрати і Яна Бондар, яка зробила сьогодні ставку на більш якісну стрільбу - як і у Бурдиги, у Бондар п'ять промахів. Але при цьому постраждала швидкість, хоча потенціал Яна продемонструвала на останньому колі, не дозволивши відіграти у себе 6 секунд стрімкій Міріам Гесснер. Сама Бондар в свою чергу обійшла двох суперниць, увійшовши в залікову зону (40 місце).

І лише Юлія Джима, на жаль, не може занести собі цю гонку в актив: ті ж п'ять промахів разом з невисокою після перенесеного курсу лікування швидкістю дозволили нашій спортсменці фінішувати лише 44-ю.

Кращою сьогодні стала лідер загального заліку Кубка світу чешка Габріела Соукалова, яка здобула четверту перемогу в сезоні. Кайса Макаряйнен з Фінляндії з трьома сумарними промахами і відставанням 34 секунди завоювала "срібло". А бронзова нагорода - у француженки Марі Дорен Абер (-38,8 секунди).

У суботу, 13 лютого, біатлоністки вийдуть на старт естафетної гонки 4х6 км.

Фото: zik.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-