Ф'юрі поки

Ф'юрі поки "не мотивований" на реванш із Кличком

Укрінформ

Про це повідомляє BBC Sports

"Я здійснив мрію, нині мені важко віднайти подальшу мотивацію. Міг би завершити кар'єру, поплисти на захід сонця непереможеним з усіма своїми чемпіонськими поясами і жити нормальним життям, - заявив Ф'юрі. - Тепер доведеться займатися боксом заради грошей, а я ніколи не хотів, щоб спорт перетворювався лише на гроші. Життя після боксу триває, а я поки що не знаю, чим буду займатися. Навіть не вирішив, чи буду проводити матч-реванш. Я поки не розпочав тренувань в рингу, займаюся лише бігом та силовою підготовкою ".

Ф'юрі також розповів, що він відмовився від двох вигідних пропозицій на матч-реванш із Кличком від представників країн Близького Сходу. Один з багатіїв запропонував провести поєдинок на круїзному лайнері для 120-ти обраних, кожен з яких мав заплатити за привілей спостерігати за поєдинком наживо по мільйону доларів.

Нагадаємо, 28 листопада минулого року Ф'юрі в Дюссельдорфі (Німеччина) переміг Володимир Кличка, який втратив чемпіонські пояси за версіями Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), Всесвітньої боксерської організації (WBO), Міжнародної боксерської федерації (IBF) та Міжнародної боксерської організації (IBO).

Матч-реванш Ф'юрі - Кличко був намічений на травень нинішнього року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-