Рахаєв може очолити молдавську

Рахаєв може очолити молдавську "Зорю"

Укрінформ
Екс-наставник харківського "Металіста" 42-річний Ігор Рахаєв є головним кандидатом на тренерську позицію у молдавському футбольному клубі "Зоря" з міста Бєльці.

Нині перемовини вийшли на фінішну пряму, відзначає видання MatchDay

"На початку першої частини чемпіонату Молдови "Зорею" керував також український фахівець - колишній наставник запорізького "Металурга" Сергій Зайцев, проте так і не отримавши дозвіл на працевлаштування в країні, у грудні минулого року він залишив клуб ", - зазначається у повідомленні.

За підсумками першої частини чемпіонату Молдови після 16-ти турів "Зоря" посідає п'яте місце, відстаючи від "Шерифа" і "Дачії" на 12 очок. Завдання перед Ігорем Рахаєвим у разі його призначення на пост головного тренера, очевидні - високе місце у чемпіонаті та вдалий виступ у Кубку Молдови, що може вивести команду у єврокубки.

Нагадаємо, що з лютого 2014 року по червень 2015-го Рахаєв працював головним тренером "Металіста". До цього протягом двох з половиною років він був асистентом Мирона Маркевича, а ще раніше очолював харківський "Арсенал" та молодіжну команду "Металіста".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-