Суд зобов'язав

Суд зобов'язав "Волинь" заплатити колишньому воротарю майже $1 мільйон

Укрінформ
Суд зобов'язав "Волинь" заплатити колишньому гравцеві майже мільйон доларів.

Як повідомляє MatchDay, лозаннський суд зобов'язав "Волинь" сплатити 900 тисяч доларів екс-голкіперу клубу Іссе Ндойє, який виступав за лучан з 2009 по 2011 роки.

Влітку 2011 року Ндойє не приїхав на збори "Волині", незважаючи на діючий контракт, і в Луцьку більше так і не з'явився. "Волинь" подала документи на дискваліфікацію сенегальського голкіпера, який в 2012 році опинився в складі німецького клубу "Гройтер Фюрт" і, в свою чергу, подав на "Волинь" позов в Палату ФІФА - нібито через заборгованості по зарплаті.

 Зазначимо, що Ндойє встиг зіграти за луцький клуб 43 матчі, в яких пропустив 45 м'ячів.

У той же час член Виконкому ФФУ Артем Франков повідомив про борги "Волині" і можливе позбавлення очок: "У справі одного лише свого легіонера "Волинь" повинна виплатити абсолютно непідйомну суму. Вона має вже приписаний Лозаннським арбітражем штраф у мінус шість очок".

Раніше контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ вже постановив покарати "Волинь", але дав час і останню можливість вплинути на ситуацію, так як за клубом немає серйозних заборгованостей в поточному сезоні.

Нагадаємо, осінню частину сезону "Волинь" завершила на п'ятому місці в Прем'єр-лізі, набравши 27 очок. Можливе зняття очок відкине команду Віталія Кварцяного на восьме місце.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-