Фоменко поставив завдання виграти чемпіонат Європи

Фоменко поставив завдання виграти чемпіонат Європи

Укрінформ
Після переобрання на посаду головного тренера Михайло Фоменко прокоментував плани з підготовки і назвав мету, яка буде стояти перед збірною України з футболу.

"Для подальшої підготовки ми плануємо не два, а три матчі. Поки конкретних кандидатів немає. За правилами УЄФА, ми можемо зіграти тільки з одним учасником фінальної частини Євро-2016. Дві гри проведемо з тими командами, з якими буде підписаний контракт", - наводить його слова ZN,ua.

"Що стосується розташування збірної, то вже є варіанти. Одна гра буде на півночі Франції, а дві гри поблизу Марселя, на півдні, там поруч кордон зі Швейцарією і Італією, і там буде спокійно, є хороші тренувальні бази. Там ми можемо провести основну підготовку, вже безпосередньо перед стартом турніру".

"Ми маємо намір провести збір у Туреччині, на 7-8 днів, все залежить від того, коли ми зберемося. Хлопці будуть працювати, їх сім'ї будуть присутні на першому зборі. А вже основний збір буде у Франції. Ми вже за тиждень до старту повинні бути там. Завдання на Євро? Виграти чемпіонат Європи!".

Як повідомляв Укрінформ, 18 грудня, виконком ФФУ підтвердив продовження співпраці з Михайлом Фоменком, який буде очолювати збірну на чемпіонаті Європи у Франції.

Перший матч на Євро збірна України проведе проти Німеччини 12-го червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-