Жданов створить антидопінговий підрозділ

Жданов створить антидопінговий підрозділ

Укрінформ
У Міністерстві молоді та спорту України незабаром з'явиться спеціальний підрозділ, який буде займатися виявленнями порушень антидопінгового законодавства.

Про це заявив перший заступник міністра молоді та спорту Ігор Гоцул, повідомили Укрінформу у прес-службі Мінмолодьспорту.

"Україна працює над тим, щоб привести національне антидопінгове законодавство у максимальну відповідність до європейського та загальносвітового", - сказав, зокрема, Гоцул.

Нинішнього місяця він разом із заступником директора Національного антидопінгового центру України Ярославом Кручеком взяв участь у засіданнях двох структур Ради Європи - моніторингової групи Антидопінгової конвенції та Комітету зі співробітництва із Всесвітнім антидопінговим агентством (WADA).

За словами першого заступника міністра, українська делегація представила на розсуд європейських експертів діяльність Мінмолодьспорту спільно із Національним антидопінговим центром щодо реформування антидопінгової агенції у рамках загальної спортивної реформи. Також доповіли про розробку нового закону "Про протидію допінгу", постійну роботу із федераціями олімпійських і не олімпійських видів спорту, тренерами, спортсменами, спортивними лікарями.

Крім цього, Мінмолодьспорту спільно із антидопінговим центром працює над питаннями акредитації центру Всесвітнім антидопінговим агентством.

Фото: xsport.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-