Пошкоджені будинки та інфраструктура: у поліції показали наслідки атаки на Київщину

Пошкоджені будинки та інфраструктура: у поліції показали наслідки атаки на Київщину

Фото
Укрінформ
У кількох районах Київської області внаслідок нічної російської повітряної атаки пошкоджені житлові будинки та об’єкти інфраструктури.

Як передає Укрінформ, про це начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов повідомив у Телеграмі.

«Чергова масована атака ворога на Київщину. Ворог обстрілював нас крилатими ракетами та безпілотниками. З 00:31 до 5:00 в області лунала повітряна тривога», - зазначив Нєбитов.

Він повідомив, що завдяки силам протиповітряної оборони практично усі ворожі цілі були знищені. «Внаслідок атаки маємо пошкодження житлових будинків та об’єктів інфраструктури в кількох районах області. Загиблих та потерпілих немає», - зазначив Нєбитов.

Читайте також: РФ збільшила кількість носіїв «Калібрів» у Чорному морі до двох, залп - 16 ракет

Поліція Київщини продовжує встановлювати місця падіння уламків ворожих повітряних об’єктів та фіксує наслідки нічної атаки.

Крім того, в одному із районів Київської області вночі зайнялася будівля дачного кооперативу.

«Внаслідок нічної атаки ворога в одному з районів області зайнялась будівля дачного кооперативу. Пожежа почалась близько 3:29 ночі», - зазначив Нєбитов.

На місце прибули поліцейські Київщини та ДСНС. Рятувальники ліквідували пожежу. Постраждалих немає.

Читайте також: Під час нічної атаки по Україні ворог випустив 40 ракет з Каспію - Ігнат

Також, за даними Київської обласної військової адміністрації, була пошкоджена квартира у багатоповерховому житловому будинку.

«Російські окупанти продовжують атакувати Київщину. З початку травня це вже 15 повітряна атака. Цієї ночі ворог застосував одночасно БпЛА та ракети. Завдяки професійній роботі наших сил ППО влучання не зафіксовані. Постраждалих також немає», - заявив голова Київської ОВА Руслан Кравченко.

За його словами, внаслідок падіння уламків в одній із громад пошкоджено два приватні будинки. В одному з будинків виникла пожежа, яку оперативно ліквідували. Пошкоджень також зазнали технічні будівлі - гараж, ангар.

Ще в одній громаді пошкоджена квартира в багатоповерховому будинку. У навчальному закладі, розташованому поблизу, вибило вікна.

В ОВА зазначили, що всі пошкодження незначні. Відповідні служби надають необхідну допомогу для усунення наслідків нічної атаки.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 29 травня Київ був атакований БПЛА та ракетами Х-101/555, однак сили ППО знищили понад 40 повітряних цілей. Влучань не сталося.

Фото: Телеграм Андрія Нєбитова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-