путін створив передумови для фрагментації рф - Данілов

путін створив передумови для фрагментації рф - Данілов

Єдині новини
Укрінформ
Дії президента рф володимира путіна призвели до створення передумов для фрагментації росії.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини", передає кореспондент Укрінформу.

"Він розв'язав ситуацію, яка пов'язана з фрагментацією росії. Я більш ніж переконаний, що це буде найближчим часом відбуватися. І ті нещодавно були опубліковані розмови багатіїв, які заробляли гроші спільно з путіним, - такі настрої існують у всієї так званої бізнес-еліти на території росії. І внутрішні чвари, які там постійно будуть тільки нарощуватися, вони пришвидшать процес руйнації росії", - сказав Данілов.

Читайте також: Данілов анонсував появу на озброєнні ЗСУ тисячі дронів із дальністю польоту понад 3000 кілометрів

Як приклад він навів події в Гудермесі, зауваживши, що багато років на території Ічкерії не було збройних нападів на об'єкти, які охороняють поліцейські.

"Процеси йдуть, і повірте, ми побачимо ще багато "чорних лебедів" на території московії", - резюмував секретар РНБО.

Як повідомлялося, раніше секретар Ради нацбезпеки і оборони України Олексій Данілов заявляв, що у росії вже ведуться розмови про перенесення столиці вглиб країни.

Читайте також: Данілов: кремль узяв білорусь у «ядерні заручники»

Крім того, в інтернет потрапив запис розмови між, імовірно, музичним продюсером Йосифом Пригожиним і колишнім членом ради федерації мільярдером Фархадом Ахмедовим, які різко критикують керівництво країни за розв'язану війну проти України, що призвела до ізоляції рф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-