Президент після нарад з військовими та силовиками анонсував низку кроків

Президент після нарад з військовими та силовиками анонсував низку кроків

Відео
Укрінформ
Глава держави провів у неділю наради з військовими, представниками сектора безпеки та розвідкою. У центрі уваги - оборона, посилення захисту України, причому як від зовнішньої, так і від внутрішніх загроз.

Про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

“Сьогодні була нарада з військовими – спеціальна військова зустріч, особливе коло учасників. Провів також наради із сектором безпеки, із розвідкою. Оборона, посилення нашого захисту – причому як від зовнішньої загрози, так і від внутрішніх загроз. Готуємо наші відповідні кроки. Постійно, незмінно максимум уваги – ситуації на передовій. Жорстоким боям, які щодня забирають життя наших людей і щодня потребують незмінної мобілізованості нашої держави й суспільства. Це неправильно, це несправедливо, коли в наших бійців, які приїжджають з передової, з’являється таке відчуття, ніби для багатьох у тилу війна вже скінчилася”, - зазначив глава держави.

Президент наголосив, що зараз, так само як і рік тому, важливо, щоб якнайбільше українців допомагали захисту держави, допомагали акумуляції світової підтримки заради нашої перемоги.

“Дорогі українці! Підтримуйте наших бійців завжди, коли це можливо. Не забувайте й про збори волонтерів і долучайтеся, коли маєте змогу”, - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський: Не можна бути подумки далеко від війни, підтримуйте наших бійців

Він також указав на важливість того, щоб усі, *хто має інформаційний вплив, брали участь в інформаційній роботі - як журналісти, так і ті, то може поширювати правду про агресію.

"Світ має чути так само інтенсивно, як і минулого року, що агресія проти України триває. Має чути, що припинити війну вже цього року, звільнити Україну від російського зла вже цього року – це спільне завдання цивілізованого світу. Бо цивілізований означає, зокрема, й рішучий захищати цивілізованість", - резюмував Президент.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-