Армійська авіація безперервно завдає росіянам значних втрат — Сирський

Армійська авіація безперервно завдає росіянам значних втрат — Сирський

Укрінформ
Армійська авіація, незважаючи на потужну протидію системи протиповітряної оборони ворога, безперервно та надійно завдає російським загарбникам значних втрат.

Як передає Укрінформ, про це Телеграмі заявив командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Сирський.

За його словами, у перші дні широкомасштабного вторгнення росіяни розраховував знищити українську армійську авіацію. Проте навіть через рік українські гелікоптери продовжують уражати ворогів всюди, де це потрібно.

"Підтримуючи підрозділи Сил оборони сходу, наші льотчики демонструють мужність та високу майстерність під час виконання бойових завдань. Удари з неба - це суттєва вогнева та морально-психологічна допомога підрозділам, які героїчно тримають фронт", - підкреслив командувач Сухопутних військ.

Армійська авіація, незважаючи на потужну протидію системи протиповітряної оборони ворога, безперервно та надійно завдає російським агресорам втрат, наголосив Сирський.

Читайте також: ЗСУ знищили вже 170 550 російських загарбників

Він також опублікував відео бойової роботи підрозділів 16-ї та 18-ї бригад армійської авіації по російських військах на східному напрямку.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генштабу ЗСУ, авіація Сил оборони за минулу добу завдала 11 ударів по районах зосередження російських загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-