СБУ проходить фундаментальну внутрішню трансформацію - Зеленський

СБУ проходить фундаментальну внутрішню трансформацію - Зеленський

Укрінформ
Служба безпеки України наразі проходить фундаментальну внутрішню трансформацію, вона повністю мобілізувалася для реального захисту нашої держави.

Про це у своєму зверненні заявив Президент Володимир Зеленський, передає кореспондент Укрінформу.

«Служба безпеки України проходить фундаментальну внутрішню трансформацію. Служба повністю мобілізувалася для реального захисту держави і дає зараз Україні такі результати, якими кожен з нас може лише пишатися», - сказав він.

Читайте також: Україна не пробачить знущання з наших людей, смертей і поранень - Зеленський

Зеленський уточнив, що на цей момент співробітники СБУ воюють із зовнішнім ворогом, знешкоджують внутрішні загрози та ставлять історичну крапку на будь-яких намаганнях росії маніпулювати Україною через агентуру.

«Я сьогодні подякував усім співробітникам і співробітницям СБУ і впевнений, що служба дасть Україні ще більше результатів у захисті держави», - заявив Президент.

Окремо глава української держави зазначив, що у п’ятницю у навчальних закладах Нацгвардії відбувся випуск молодих офіцерів.

Читайте також: Зеленський вручив главі МЗС Литви орден князя Ярослава Мудрого

«Усі вони випускаються у склад діючих сил оборони та безпеки, у підрозділи нашої Національної гвардії, яка разом з усіма нашими воїнами боронить Україну. Я вдячний нашим хлопцям і дівчатам, які обрали для себе саме такий шлях – служіння Україні, майбутньому українського народу, шлях офіцерів», - сказав він.

Зеленський подякував і усім родинам наших молодих, професійних військових за таких синів і доньок: патріотичних, сміливих і дієвих; за тих, хто обрав можливість діяти заради оборони нашої держави і народу як свою професію.

«Сьогодні мав честь відзначити державними нагородами воїнів і з лав СБУ, і з лав Нацгвардії. Щиро вдячний за силу, яка відчувається у погляді цих наших бійців, силу тих, хто здатен здобути перемогу для України», - сказав Президент.

Читайте також: Зеленський зустрівся з делегацією Світового банку

Як повідомлялося, Зеленський подякував працівникам СБУ за те, що вони гарантують Україні міцний безпековий фундамент.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-