Мінекономіки призначило нового очільника ДП «Прозорро»

Мінекономіки призначило нового очільника ДП «Прозорро»

Укрінформ
Міністерство економіки призначило Миколу Ткаченка директором державного підприємства “Прозорро”.

Про це повідомляє пресслужба держпідприємства, передає Укрінформ.

“Я захоплювався ідеєю Prozorro з самого початку її заснування, і мені дуже імпонує ця історія. Адже люди, які наважилися ламати корупційну систему в держтендерах, забезпечили державі вихід на якісно новий рівень відкритості. Тож коли я отримав пропозицію приєднатися до Prozorro, навіть не розмірковував. І я сподіваюся, що мій досвід роботи у корпоративному секторі допоможе як продовжити цю велику справу, так і зробити систему Prozorro ще більш технологічною та зручною для користувачів”, — сказав новий очільник ДП “Прозорро”.

Серед ключових завдань нового керівника - розвиток електронного інструментарію у системі Prozorro, а також розширення її можливостей для забезпечення прозорої відбудови України.

Читайте також: Аукціони на Prozorro.Продажі принесли до бюджетів понад ₴70 мільярдів

Як зазначають у ДП, Наталя Шимко, яка виконувала обов’язки директора ДП “Прозорро” з листопада 2022 року, залишається на посаді заступниці директора компанії.

Як повідомлялось, Микола Ткаченко обіймав керівні посади в IT- підрозділах провідних українських компаній з різних секторів економіки, зокрема, в ТОВ "ПБГ Ковальська", ТОВ "Астарта-Київ", ПрАТ “Київстар”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-