Сумщина отримала шість реанімобілів у рамках ініціативи Олени Зеленської

Сумщина отримала шість реанімобілів у рамках ініціативи Олени Зеленської

Фото
Укрінформ
Сумський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримав шість нових реанімобілів класу С на базі «CITROEN JUMPER» з усім необхідним обладнанням.

Про це повідомили в Телеграмі Сумської ОВА, передає Укрінформ.

«Сумський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримав 6 нових реанімобілів класу С на базі «CITROEN JUMPER» з усім необхідним обладнанням. Реанімобілі надійшли у рамках ініціативи першої леді Олени Зеленської із фандрейзингу коштів на платформі UNITED-24», - йдеться в повідомленні.

Сумщина отримала шість реанімобілів / Фото: Сумська ОВА

За словами т.в.о. голови Сумської ОВА Тараса Савченка, «швидкі» будуть розподілені у Путивльську, Глухівську, Лебединську та Краснопільську підстанції, Конотопську та Центральну станції екстреної допомоги.

Читайте також: Медикам прифронтових зон передали 28 броньованих «швидких»

Як зазначається, із початку повномасштабного вторгнення центр екстреної медичної допомоги як за державні кошти, так і від благодійних організацій отримав майже півсотні сучасних санітарних автомобілів.

«Для прикордонного регіону, який кожного дня потерпає від обстрілів, така підтримка важлива, адже своєчасна медична допомога рятує життя», – зазначив Савченко.

Як повідомлялося, сьогодні вночі росіяни масовано обстріляли Сумщину з авіації, РСЗВ та дронів. Вибухи були у п'яти громадах області, найбільше постраждала Білопільська громада - там багато зруйнованих житлових будинків, є поранені та двоє загиблих, серед загиблих - поліцейський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-