На Луганщині загарбники через значні втрати збільшують кількість ліжко-місць у шпиталях

На Луганщині загарбники через значні втрати збільшують кількість ліжко-місць у шпиталях

Укрінформ
Через значні втрати загарбники збільшують кількість ліжко-місць у наявних шпиталях на захопленій території Луганщини.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ на своїй сторінці у Фейсбуці.

“Через значні втрати, які окупанти зазнають щодня, противником прийнято рішення щодо збільшення кількості ліжко-місць у наявних шпиталях, що функціонують на тимчасово захопленій території Луганської області. Зокрема, у населеному пункті Троїцьке, кількість ліжко-місць військового госпіталя збільшено удвічі, з 200 до 400. В той же час, всіх поранених осіб офіцерського складу було евакуйовано на територію російської федерації гелікоптерами в період з 17 по 18 березня”, - зазначається у повідомленні.

При цьому у Генштабі ЗСУ відзначили і зростання смертності серед поранених загарбників в період з 17 по 21 березня. За даними відомства, це сталося через збільшення кількості отримання важких поранень росіянами та неякісним медичним забезпеченням, зокрема через недостатньо професійний медичний персонал.

Читайте також: ППО збила дві авіаційні ракети над Одещиною

Нагадаємо, противник зосереджує основні зусилля на проведенні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках. За минулу добу українські захисники відбили на них понад 79 ворожих атак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-