У кіпрському місті Айя-Напа провели майстер-клас з малювання для українських дітей

У кіпрському місті Айя-Напа провели майстер-клас з малювання для українських дітей

Фото, відео
Укрінформ
На території Муніципального музею моря «Таласса» у Айя-Напі (Кіпр) відбувся майстер-клас для українських дітей «Рідний дім в моєму серці», який було проведено з художником-декоратором та дизайнером Зоєю Кернасовською.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила засновниця «Мандрівного Братства Василя Григоровича-Барського» на Кіпрі Льоля Філімонова.

«Це було дуже щемко і до сліз, як дітки розповідали, що на їхніх малюнках – хтось намалював рідну хату, хтось боротьбу наших воїнів на полі бою, хтось сірий ранок лютого 2022, хтось українку, що плаче, а хтось райдугу, яка перемагає зло», – написала вона.

За словами Філімонової, роботи візьмуть участь у конкурсі, який незабаром відбудеться в Айя Напі і пройде під патронатом Посольства України у Республіці Кіпр.

«Подаруночками для діточок стали наліпочки, зроблені з дитячих малюнків про рідну Україну, зроблені учнями моєї сестрички Наталії Законової з гімназії НПУ імені М.П. Драгоманова. Вони зробили їх взимку, щоб зібрати донати на ЗСУ», – додала вона.

Нагадаємо, українки в шести містах Кіпру прочитали «Заповіт» Тараса Шевченка грецькою мовою до 209 річниці від дня народження Великого Кобзаря.

Фото: Lyolya Filimonova / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-